Haul in November Lalalala...

I went to Pondok Indah Mall kemarin! Nonton Breaking Dawn part 2 with my cousins. Trus ended up with this mini haul. Haha... teteeep must pulang bawa sesuatu:






  • Goody Spin Pin IDR 129K and Goody Ouchless Flex Headband IDR 75K both from Food Hall
  • Lioele Perfect Pore Control Essence Mask IDR 25K from Lioele counter PIM 1
  • Tony Moly Auto Eyebrow Party Lover in Brown


First Impression on Goody products:

Beli headband-nya karena ujung bawah bando itu fleksibel dan tidak menekan kepala seperti bando-bando lainnya. Jadi gak pusing! Lalu untuk spin pin-nya... Lucu aja sih bentuknya... dan inovatif.

I don't usually spend much for hair accessories jadi aku pikir ini MAHAAAALL AAAHH!! I was standing like 10 minutes in front of the counter, trying to find a reason to buy Goody stuff. Hahahaha.... Ya sudahlah, gak ketemu juga alesannya apa, jadi maksa beli. Lol.

About Goody:

Did you know…Goody® has been making hair look fabulous for over 100 years? Goody Products has spent the last century delivering innovative styling tools and fashionable hair accessories to women everywhere, so they can look and feel good about their hair without compromising style, quality, value or comfort. Inspired by the latest trends and innovative technologies, Goody brings you revolutionary styling lines and accessory collections from the patented Ouchless® Flex flexible hair accessories to the Slide-Proof Hold™ feature in Goody StayPut®. Goody Products, Inc. is part of Newell Rubbermaid’s® portfolio of Beauty & Style brands, which includes ACE® for Men, and Solano™, an innovative professional line of heat styling tools. Goody is the world's most recognized manufacturer of hair styling tools and accessories. With the Ouchless® assortment of brushes and elastics, the StayPut hair accessories with revolutionary StayPut Hold™, and the seasonal fashion collections that change regularly, Goody provides consumers with products inspired by the latest designer trends so they can enjoy style with value. The company brands include Goody, Goody StayPut, Ouchless, Goody Luxe™, Goody Mosaic™, Styling Therapy™ and Goody ColourCollection™. Goody Products, Inc. is headquartered in Atlanta, Georgia.


And when I got home...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

My online shopping orders have arrived :)) 

Yeay!!


  • Contact lens Twilight series in red. Got it for IDR 166K termasuk ongkos kirim & contact lens case-nya
  • Wet N Wild Sweet As Candy and I Got Good Jeans for IDR 45K each


Initial Impression:

Sebenernya aku minus -4.00 tapi the highest they got for this contact is only -3.50. Beli juga deh demi Edward! Meh. Trus kesel sih karena datangnya setelah selesai nonton Breaking Dawn!! Padahaaaal kan mau dipakaaaaiiii. Grrrrrr.....

Wet N Wild eye palettes ini aku beli dari seorang blogger juga. Sebenernya ini preloved, tapi the reson why I bought them karena konon menurut beliau, cuman di swatch. Lalu warna-warna ini belum masuk di website Wet N Wild Indonesia, and lastly harganya IDR 45K. Sementara di website IDR 89K. Ya udahlah ya... And besides, these are not my main/primary colours jadi aku pakenya gak akan terus-terusan juga :))

I am going to do a review on these products very soon. Check back ya :)

XO, Medina

8 comments

  1. whaaat!!! beli dimana mak prelovednya? mana cuma buat swatch doank oula..hiks..
    mauuuuuu..sini mak lego k aq..wkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupaaa nih beli sama siapa. Ada blognya juga dan anggotan IBB kook... doooh nanti aku cariin dulu ya. Aku kabari lagi

      Delete
  2. wah ditunggu review contact lens nya yaa plus FOTD ala ala vampire gitu hehe
    eyeshadownya warna2nya cakep ditunggu reviewnya yyaa
    btw following u
    http://ameliasweetcaramel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. whhh, benerkan itu preloved, abisan pernah baca tapi lupa dimanakah, cuman lagi bokekkk jadi ga di booked degh,ahahahahhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan bulan depan ada lagi yaaaa :D
      hahahaha xoxo

      Delete
  4. mw liat contact lensnya kyk gmn sih, penasaran.
    i'm following you. maybe follow me back?
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I have followed you dear since a month ago :D

      Delete